Touch for Health
Stress Release
Reiki
Tarieven cursus
Themadagen voor kinesiologie
Rite of the Womb
Rite of The Womb
13de inwijding van de Munay Ki
Heal and Restore your feminine power

Het ontvangen van de healing en blessing tijdens de Rite of the Womb heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Ik voelde de opgeslagen angst en pijn vanuit mijn baarmoeder loskomen en mocht haar aan Moeder Aarde geven. In ruil daarvoor mocht ik een gift van Moeder Aarde ontvangen in mij opnemen om  uit te dragen naar mijn moeder, voormoeders, sisters en dochters.

Ik voel me ook dankbaar dat ik het geschenk van de Rite mag doorgeven aan andere vrouwen, om hun vrouwelijke kracht te helen en te herstellen. De rite is niet alleen een geschenk aan jezelf. Het is ook een geschenk voor jouw moeder, al je voormoeders, zussen en dochters en daarmee draagt het ook bij aan het herstel van de collectieve vrouwelijk energie op aarde.

De collectieve vrouwelijke energie op onze aarde is eeuwenlang (en wordt nog steeds) onderdrukt en misbruikt. Bewust of onbewust dragen vele vrouwen hiervan een imprint met zich mee in hun lichaam, baarmoeder en cellen. Deze angst en pijn is mogelijk ontstaan in ons huidig leven, we dragen we het mee van onze moeders en voormoeders of wellicht vanuit vorige levens. De angst en pijn die in ons lichaam, onze baarmoeder is opgeslagen, zorgt ervoor dat we niet ten volste onze vrouwelijke kracht kunnen leven.

Het herstel van de vrouwelijke energie in vrouwen én mannen wordt sinds 2012 steeds meer zichtbaar. Meer en meer vrouwen én mannen gaan hun ware aard leven en in hun kracht staan. De rite of the Womb helpt om je vrouwelijke energie verder te bekrachtigen.

De rite is krachtig en tegelijkertijd zacht en liefdevol. Na een healing van onze baarmoeder in een veilige bedding zal je de blessing ontvangen en ook weer doorgeven.

                                My womb is not a place to store fear and pain
                             My womb is a place te create and give birth to life


Na de ontvangst van de Rite mag ook jij deze weer doorgeven aan vrouwen in je omgeving, die de rite willen ontvangen.

Open up your Senses
Home
Jolanda Wiezer
Consulten
Cursus/
workshop
Essentiele olie
Referenties
Agenda
Contact