Home

Jolanda Wiezer
Consulten
Agenda
Contact
Essentiele olie
Cursus/
workshop
Referenties
Cursus persoonlijke ontwikkeling "(Her)Ken Jezelf" bij De Stroming in Bedrijf
Onze 40 adviseurs moeten over aardig wat kwaliteiten beschikken om hun werk goed uit te voeren. Communiceren en het beste uit jezelf halen zijn thema’s die voor ons bedrijf belangrijk zijn. Voor het laatst genoemde thema hebben wij de trainster van “Praktijk De Stroming” ingeschakeld om beter gebruik te maken van alle mogelijkheden, energie en kwaliteiten die de adviseurs bezitten.

Tijdens de training “persoonlijke ontwikkeling” werd een spiegel voorgehouden, maar ook vragen werden beantwoord zoals: wat kan er, wat mag er veranderen? Hoe kan ik anders, effectiever, succesvoller zijn? De begeleiding was soms confronterend maar wel toegesneden op het individu en op zijn/haar ontwikkelingsproces.

Door de praktische insteek en goede samenwerking met Jolanda waren de medewerkers direct op hun gemak en konden zij hun kennis en vaardigheden krachtig, gesteund door hun hele persoonlijkheid inzetten. De trainingen zijn zo gestructureerd dat er volop ruimte is voor onderwerpen die men belangrijk vind. Een training met veel toegevoegde waarde voor alle medewerkers en organisatie.Individuele begeleiding
Veranderingen op het werk


De ene reorganisatie na de andere op het werk. In onze maatschappij wordt nu eenmaal verwacht dat je daarmee moet omkunnen. Mijn betrokkenheid met het werk zorgde ervoor dat ik het hier heel moeilijk mee had vooral omdat je steeds achter een andere visie moet staan en je bepaalde visies niet ziet werken in de organisatie waarvoor je werkt. Dit zorgde voor spanningen met de allemaal jongere mensen op mijn afdeling.

Door de weg die ik bij Jolanda heb afgelegd- en dat was een héle weg die niet altijd even gemakkelijk te bewandelen viel- heb ik geleerd dingen veel makkelijker los te laten. Sindsdien verloopt alles vlotter en makkelijker. Dank je wel Jolanda


Anoniem, de naam is bij De stroming in bedrijf bekend
Mezelf Verloren
Zo Moe
Bedrijfscoaching en individueel traject
Cursus persoonlijke ontwikkeling
'(Her)Ken Jezelf