fbpx

VingermodesVingermodes zijn handhoudingen, ook wel mudra’s genoemd. Tijdens een kinesiologie-consult worden vingermodes gebruikt om non-verbaal uit te zoeken binnen welk gebied een correctie gedaan zou kunnen worden.

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 t/m 4


Aantal lesuren: 8 uur

 Vingermodes zijn handhoudingen, ook wel mudra’s genoemd. Tijdens een kinesiologie-consult worden vingermodes gebruikt om non-verbaal uit te zoeken binnen welk gebied een correctie gedaan zou kunnen worden. Als therapeut, maar ook als cursist, heb je vaak vele technieken tot je beschikking om een bepaalde onbalans te deblokkeren. Als je veel technieken tot je beschikking hebt komt al gauw de vraag naar boven “Welke techniek kan ik het beste toepassen voor deze cliënt?”

 De keuze welke techniek je gaat gebruiken wordt veelal met het hoofd of op het gevoel gemaakt. Tijdens deze Themadag leer je een keuze te maken uit jouw beschikbare technieken op basis van spiertesten met gebruikmaking van vingermodes. Er bestaan heel veel vingermodes. De meest gebruikte zijn de modes voor structurele-, chemische-, emotionele- en elektromagnetische onbalansen. Ook wordt er wel gewerkt met Specifieke Indicator Punten. 

Het voordeel van het werken met vingermodes is: 


  • Je hebt een overzichtelijke indeling van al je technieken, onderverdeeld in de vingermodes 
  • Je weet onmiddellijk in welk van de hoofdgebieden de onbalans zich bevindt 
  • Je komt direct op de techniek uit die het meest efficiënt is voor je cliënt 

  • Na de correctie kun je eenvoudig controleren of je voldoende hebt gedaan voor deze cliënt

Neem contact op