fbpx

Reiki cursus

Een Reiki cursus doe je in eerste instantie voor jezelf. Reiki zal de weg openen naar zelf-bewustwording en ontplooiing van je eigen persoonlijkheid.Een Reiki cursus doe je in eerste instantie voor jezelf. Reiki zal de weg openen naar zelf-bewustwording en ontplooiing van je eigen persoonlijkheid. 

Reiki heeft iedereen in zich, echter zijn we verleerd hoe we dit kunnen inzetten en gebruiken. Hoe je jouw Reiki energie weer kan activeren, kan je leren in deze cursus. Je ontvangt tijdens de cursus een aantal traditionele inwijdingen, welke jouw Reiki kanaal weer openstellen en zuiveren zodat je weer ten volste de Reiki energie kan ontvangen en doorgeven.

 De cursus wordt gegeven volgens de ‘USUI systeem van Natural Healing’, aangevuld met leuke weetjes, teksten en andere wetenswaardigheden.

 Gradaties in Reiki:


Reiki 1; Zelf bewustwording en ontplooiing van je eigen persoonlijkheid. 4 inwijdingen in 4 aan een gesloten dagdelen.Reiki 2; Verdere bewustwording en emotionele ontplooiing, verwerken van oud-zeer, sturen van Reiki naar anderen op afstand door middel van Reiki symbolen. 1 inwijdingen in 1 dag.

 Reiki 3a en 3b; De Master inwijdingen bestaan uit twee gedeelten, die met een minimale tussenpozen van 6 maanden te volgen zijn. Eén inwijding in één dag voor zowel 3a als voor 3b.


Spirituele ontplooiing en voorbereiding op het masterschap. Met het behalen van het Reiki 3b ben je in staat om ook anderen in te wijden in de Reiki.

 Alle Reiki cursussen zijn inclusief het lesmateriaal.

Neem contact op