fbpx

DNA Wellness

Jij bent uniek in deze wereld en verdiend de persoonlijke aanpak die bij jouw past!

Jij bent in controle over jouw genen!

DNA LIFESTYLE

Jij bent uniek in onze wereld.

Van de 7,7 biljoen mensen op de aarde, is er maar 1 met het DNA patroon zoals jij, niemand anders heeft dezelfde vingerafdruk, persoonlijkheid of behoefte aan specifieke voedingsstoffen. Hiermee wordt direct duidelijk dat je optimale gezondheid en wellness niet kan bereiken met algemene, kant- en klaar oplossingen.

Denk jij ook dat je met een gepersonaliseerd, op jouw behoeftes afgestemd product meer uit jezelf kan halen en meer kan bereiken?

DNA en omgevingsfactoren

Op basis van jouw DNA en een beoordeling van jouw omgevings- en leefomstandigheden geven we je een compleet gepersonaliseerd gezondheid en wellness oplossing en ‘corrigerende acties’ welke precies aansluiten bij jouw behoeftes, gebaseerd op jouw unieke genetische profiel. Dit helpt je om:

GEZONDER TE ZIJN. Preventie en verlaging van risico. Tijdig, doelgericht, persoonlijke advies en bijsturing.

LANGER TE LEVEN. Langer, gezond leven met hogere kwaliteit van leven.

JONGER ER UIT TE ZIEN. Gewichtsbeheersing en anti-veroudering.

BETER TE VOELEN EN TE PRESTEREN. Sport- en atletische prestaties, preventie van blessures en groter algeheel gevoel van wellness.

VANAF NU BEN JIJ IN CONTROLE OVER JOUW GENEN!

Op je DNA liggen genen, welke ‘aan’ of ‘uit’ kunnen staan. Met de juiste leefstijl kan je de gunstige genen aanzetten en ongunstige genen uitschakelen.

Jouw DNA reis start met 1 test. Deze test, welke wereldwijd de nieuwste en beste technologie toepast. Bij Mavie worden meer markers getest, dan bij welke andere bedrijf in de wereld. Hoe meer markers, hoe accurater de test! Met de kennis van jouw genetiscche blauwdruk, de ondersteuning vanuit supplementen en een advies in de juiste leefstijl, voeding en beweging heb jij controle over een optimale gezondheid en een groter gevoel van algehele wellness.

START JOUW DNA REIS

Start jouw DNA reis met 1 simpele test. Deze test kan je zelf in je eigen vertrouwde omgeving afnemen door met een speciale swab langs de binnenzijde van je wang wat slijmvlies af te nemen. De swab stuur je op naar het laboratorium en hun doen de rest. Jouw eenmalige investering in jouw gezondheid en wellness is slechts $119.

DNA LIFESTYLE LIDMAATSCHAP

De Mavie reist start met een eenmalige DNA test…. en gaat onafgebroken door met de voordelen van een DNA lifestyle lidmaatschap. Het lidmaatschap geeft je toegang tot:

  • Gepersonaliseerd dynamisch VOEDINGSPLAN gebaseerd op jouw DNA. Dit kan je inzetten op gewichtsbeheersing of corrigerend of preventief voor jouw gezondheid.
  • Gepersonaliseerd dynamisch FITNESS & SPORTPLAN gebaseerd op jouw DNA. Dit kan je inzetten voor gewichtsbeheersing of om topprestaties te leveren als topsporter met een minimum kans op blessures.
  • Gepersonaliseerde VOEDINGSSUPPLEMENTEN die precies dát bevatten wat jouw lichaam nodig heeft.
  • Gepersonaliseerde HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN. Een gezond lichaam straalt ook met een jeugdig uiterlijk.
  • Toegang tot jouw DNA rapporten. Heb de beschikking tot de details van jouw DNA test op het gebied van nutriënten & metabolisme, sportprestaties, huid & haar en persoonlijkheid & aangeboren talenten. 

En er is meer wat je krijgt bij een lidmaatschap: 

  • Updates van je rapporten naar de laatste wetenschappelijke inzichten.
  • Toegang tot VieXplore, prachtige luxieuze retreats voor een ultiem wellness gevoel.
  • VieMax; Lever je gespaarde Viepunten in en ontvang korting bij bedrijven in jouw omgeving (restaurants, kleding, recreatie etc.).
  • ViaMall; winkel bij +4800 online shops en ontvang korting op je gepersonaliseerde voedingssupplementen of huidverzorgingsproducten.

Dit alles ontvang je in het DNA LIFESTYLE LIDMAATSCHAP voor slechts $ 49 per maand (of $499 per jaar = 33% korting).

Meer weten neem contact op met info@praktijkdestroming.nl of klik hier om je aan te melden voor jouw DNA reis. Wil je eerst meer weten over DNA en wat dit voor jou kan betekenen, schrijf je dan hier in voor de online video en 6 delige mini-lessen.