Home

Jolanda Wiezer
Consulten
Agenda
Contact
Essentiele olie
Cursus/
workshop
Referenties
Mezelf Verloren
Zo Moe
Bedrijfscoaching en individueel traject
Cursus persoonlijke ontwikkeling
'(Her)Ken Jezelf
Juli, een maand waar ik mezelf een beetje verloor.
Ik merkte dat ik hulp nodig had om mezelf terug te vinden, maar hoe.
Uiteindelijk kreeg ik van iemand een tip om naar een kinesiologe te gaan maar ik had er geen vertrouwen in dat ze me kon helpen. Ik zag op dat moment niet in wat ik daar moest doen, kon me geen voorstel maken wat het inhield.

Uiteindelijk zag ik in dat het zo niet verder kon en besloot om de kinesioloog toch te bellen voor een afspraak. Gelukkig kon ik er snel terecht. Toen ik bij haar kwam stelde ze me vragen zoals, waarom ik bij haar een afspraak had gemaakt.

Ik legde uit dat ik niet lekker in mijn vel zat en dat ik hulp nodig had, omdat ik het niet meer alleen aan kon om mijn problemen te verwerken. Naar diep graven kwamen we op een punt, ik huilde zo hard dat ik niet meer kon stoppen, had pijn van verdriet die ik nooit geuit had en was uitgeput. Mijn knelpunten waren dat ik niet van mezelf hield en had het gevoel dat ik voor een ander leefde en niet meer voor mezelf. Moe maar met een voldoening ging ik weer naar huis en zag in dat dit een goede aanpak was waar mee ik door wilde gaan.

Na een aantal afspraken zag ik gelukkig weer licht. Ik merkte dat ik meer zicht kreeg in mijn eigen leven en dat ik beter met dingen om kon gaan door een andere aanpak aan te nemen. Het gaf me een goed gevoel, spanningen gingen weg en kreeg weer rust in mezelf, zag het leven weer positief in. Ben weer van mezelf gaan houden en me meer open gaan stellen voor de buitenwereld.

In maart merkte ik dat ik op eigen voet weer verder kon, in overleg met de kinesioloog. We waren het over eens dat het zou lukken. Ben haar zo dankbaar voor de hulp die ze me geboden heeft, ben er trots op. Achter 1 ding ben ik gekomen en dat is, dat ik, mocht ik de volgende weer ergens mee zitten, dat ik altijd bij haar terecht kan en dat geeft me een geruststellend gevoel. Ik blijf in haar geloven.

Jolanda heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen.