Touch for Health
Stress Release
Reiki
Tarieven cursus
Themadagen voor kinesiologie
Een Reiki cursus doe je in eerste instantie voor jezelf. Reiki zal de weg openen naar zelf-bewustwording en ontplooiing van je eigen persoonlijkheid.

Reiki kan je leren door een cursus te volgen. De cursus wordt gegeven door een Reiki master. Van de Reiki master ontvang je inwijdingen, ook wel inzegeningen of initiaties genoemd, in het ‘USUI systeem van Natural Healing’.

Met deze inwijdingen wordt je een Reiki kanaal en wordt je gezuiverd en opengesteld om de Reiki energie te ontvangen en door te geven.

De cursus wordt gegeven volgens de 'USUI systeem van Natural Healing', aangevuld met leuke weetjes, teksten en andere wetenswaardigheden.

Gradaties in Reiki:
Reiki 1; Zelf bewustwording en ontplooiing van je eigen persoonlijkheid. 4 inwijdingen in 4 dagdelen.

Reiki 2; Verdere bewustwording en emotionele ontplooiing, verwerken van oud-zeer, sturen van Reiki naar anderen op afstand door middel van Reiki symbolen. 1 inwijdingen in 1 dag.

Reiki 3a en 3b; De Master inwijdingen bestaan uit twee gedeelten, die met een minimale tussenpozen van 6 maanden te volgen zijn. Eén inwijding in één dag voor zowel 3a als voor 3b.
Spirituele ontplooiing en voorbereiding op het masterschap. Met het behalen van het Reiki 3b ben je in staat om ook anderen in te wijden in de Reiki.

Alle Reiki cursussen zijn inclusief het lesmateriaal en bij een dagcursus wordt de lunch voor jou verzorgd.
Rite of the Womb
Open up your Senses
Home
Jolanda Wiezer
Consulten
Cursus/
workshop
Essentiele olie
Referenties
Agenda
Contact