fbpx

De-Armouring

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Dit houdt in dat je fysieke lichaam, je emoties, je denkpatronen, al je chemische processen (stofwisseling, spijsvertering e.d.) en je ziel niet los van elkaar kunnen functioneren.
 

De-armouring

De-armouring is een holistische benadering, waarbij er vanuit wordt gegaan dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit houdt in dat alles wat je meemaakt een imprint achterlaat in je lichaam, dit kan zowel positief als negatief zijn. Wanneer een (meestal een negatieve) ervaring niet wordt verwerkt, kunnen we deze onderdrukken om toch te kunnen functioneren. Met dit onderdrukken van de ervaring, wordt de ervaring ergens in ons lichaam in specifieke punten opgeslagen en kan je daar op de lange termijn last van gaan ervaren.

Tijdens het consult wordt eerst gewerkt met het opwekken van de kundalini (levens)energie door middel van vasthoud punten, waarna de de-armouring wordt gestart. Tijdens de-armouring wordt door middel van deze specifieke punten op het bovenlichaam gewerkt. Door deze stevig aan te raken, komt het dat wat je ooit hebt vastgezet weer los en kan je dit alsnog gaan verwerken. Het gebeurt regelmatig dat wat loskomt, zo oud is dat je niet weet waar het vandaan komt of wat het veroorzaakt heeft. Gelukkig hoef je dit ook niet te weten. Het gaat om het doorvoelen en loslaten door middel van ademhalingstechnieken. 

 

Neem contact op