fbpx

Contact

van Heemstraweg 78
6658 KK Beneden-Leeuwen

06 383 084 45

info@praktijkdestroming.nl

Tussen 18:00 en 20:00 uur heeft u de grootste kans mij direct te spreken. Indien u mij niet thuis treft of ik met een consult bezig ben, spreekt u dan de voicemail in, dan bel ik u zo spoedig mogelijk terug.

Met auto en OV en parkeermogelijkheid

Auto; Afslag 34 A15 richting Leeuwen. Onder aan de brug, 3e afslag rotonde. Volgende rotonde rechtdoor. Na 50 meter aan de linkerzijde het grindpad op rijden, tussen de twee witte boerderijen. Parkeren op het grind of op de oprit.

OV;  lijn 42 vanuit Tiel en Druten. Lijn 165 vanuit Den Bosch

Klachten

Mocht u niet tevreden zijn over uw consult, vind ik het fijn om dit van u te horen. U kunt (telefonisch) contact met mij opnemen of het klachtenformulier invullen. Mochten we er samen niet uitkomen, kunt u  bij de beroepsvereniging LVNT een klacht indienen. Via de koepel organisatie RBCZ zal een onafhankelijke klachtenfunctionaris uw klacht begeleiden. Als de klacht m.b.v. de klachtenfunctionaris niet naar tevredenheid wordt opgelost, kunt u zich wenden tot een erkende Geschilleninstantie die een bindende uitspraak doet. Met betrekking tot het tuchtrecht ben ik aangesloten bij de LVNT.