fbpx

D.I.Y.! Do it yourself​

In deze 3 uur durende workshop leer je op een leuke, actieve en speelse manier om jezelf te ondersteunen en op een snelle en eenvoudige wijze in balans te zetten.

In deze 3 uur durende workshop leer je op een leuke, actieve en speelse manier om jezelf te ondersteunen en op een snelle en eenvoudige wijze in balans te zetten. Het is een echte doe-avond. 
De workshop wordt maandelijks gegeven en steeds staat er een ander onderwerp centraal. Hierbij kan je denken aan: Body & Mind scan, Weg met stress, Auw mijn hoofd, Omgaan met pijn, Geluk en Slapen.

Het onderwerp wordt belicht vanuit holistische aanpak, dus vanuit de fysieke, mentale, en emotionele aspecten. Een aantal vaste onderdelen zijn (leren van) spiertesten, maken van essentiële olie welke aansluit op het thema, bodyscan met itovi en een groepsbalans


Je kan toegevoegd worden aan een besloten facebook groep “D.I.Y.! Gezond en Bewust” waar je aan mij en aan de andere deelnemers vragen kan stellen of je eigen succesverhalen kan delen. Zo kunnen we met en door elkaar leren.

Neem contact op