fbpx

Feel Good programma

In 9 efficiënte en effectieve stappen weer de regie over jouw leven terug in eigen hand en van het leven genieten vanuit je eigen kern

Wordt weer die krachtige vrouw, die je altijd al bent geweest!

Dit Feel Good programma is voor vrouwen die de keuze maken geen slachtoffer meer te willen zijn van wat hun is overkomen in het verleden en nu weer voluit van het leven willen gaan genieten. Om dit te bereiken is een totale aanpak nodig die in 3 fases van ieder 3 stappen wordt uitgevoerd. In een tijdsbestek van 9 één op één sessies in 6 maanden, weet jij ook weer die krachtige vrouw in jezelf te vinden, die je altijd al bent geweest.

Fase 1; Fysieke lichaam versterken.

Langdurige stress heeft naast veel emotionele ongemakken ook zo z’n weerslag op ons fysieke lichaam. Vergelijk het maar met een sloot, waar het water in de loop der jaren vervuild is geraakt. Het natuurlijke zuiveringssysteem uit de sloot is verstoord. We gaan in deze fase in 3 stappen jouw lichaam weer sterk en gezond maken, zeg maar … de sloot uitbaggeren en voor fris, schoon en helder water zorgen. Hierbij kan je denken aan het versterken van je darmen, ontgiften en tekorten in voedingsstoffen aanvullen, die er allemaal voor zorgen dat jij de juiste stoffen binnen krijgt. Je hebt deze voedingsstoffen nodig voor het herstel van je cellen maar ook voor het aanmaken van hormonen die je weer een blij en vrolijk gevoel geven.

Fase 2; Ontstressen

Nu de sloot weer schoon is, dus jouw fysieke lichaam is weer sterk genoeg om de stress van afgelopen jaren af te voeren. Je kan zeggen dat we de wortels gaan verwijderen, die op de bodem van de sloot nog onder de blubber zitten. Opgebouwde stress wordt uit de cellen verwijder, beperkende overtuigingen zoals bijvoorbeeld ‘ik kan het toch niet’ of ‘ik ben het niet waard’ worden van jouw kwetsbaarheid omgezet in je kracht. Blokkades in je energie systeem worden verwijderd en jouw emoties en denken gaan je weer ondersteunen in plaats van onderuit halen.

Fase 3; Bekrachtigen

In deze fase leer je terug te keren naar je eigen basis, die je kan vinden in je bekkenbodem. Als je vandaar uit weet te leven, ga je andere keuzes maken, waarin zowel de zorg en liefde van jezelf als voor de ander in doorklinken. 

Zoals beschreven bestaat iedere fase uit 3 stappen. Daarnaast ontvang je bij dit programma alle benodigde middelen zoals voedingssupplementen en essentiële oliën die jij nodig hebt. In een tijdsbestek van 9 één op één sessies in 6 maanden, weet jij ook weer die krachtige vrouw te vinden, die je altijd al bent geweest.

 

Neem contact op