fbpx

Kinesiologie

Lichaam, geest en ziel zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Dit houdt in dat je fysieke lichaam, je emoties, je denkpatronen, al je chemische processen (stofwisseling, spijsvertering e.d.) en je ziel niet los van elkaar kunnen functioneren.
 

holistische therapie

Kinesiologie is een holistische therapie, waarbij er vanuit wordt gegaan dat lichaam, geest en ziel onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Dit houdt in dat je fysieke lichaam, je emoties, je denkpatronen, al je chemische processen (stofwisseling, spijsvertering e.d.) en je ziel niet los van elkaar kunnen functioneren. Daarnaast is er ook nog een energetische aspect wat deel uitmaakt van je gezondheid. Kinesiologie is een natuurgeneeswijze die met behulp van spiertesten de oorzaken van klachten opspoort. De oorzaak van een klacht kan zijn ontstaan in het verleden, in een vorige generatie (erfelijkheid) of in een vorig leven.

Iedereen ervaart zo nu en dan stress in zijn dagelijks bestaan. Een beetje stress is niet erg en kan door het lichaam prima opgepakt en verwerkt worden. Als de stress zodanig groot gaat worden of langdurig is, dat dit fysieke of emotionele klachten gaat opleveren, dan kan Kinesiologie een uitkomst bieden.

Met de spiertest maakt het lichaam duidelijk wat er dwars zit. Dit uit zich in onbewuste spierspanning. Ik begeleid je in het proces van bewustwording en gebruik de spiertest om informatie op te vragen. Samen versterken we jouw zelfhelend vermogen.

Neem contact op