fbpx

Touch for health

Touch for Health is voor mij de basis van het spiertesten. De eenvoud van de techniek en correcties blijft me nog dagelijks verwonderen.

basis van het spiertesten

Touch for Health is voor mij de basis van het spiertesten. De eenvoud van de techniek en correcties blijft me nog dagelijks verwonderen.

Vanaf Touch for Health 1 ben je al in staat om jezelf of een ander een prachtige balancering te geven. Alle opvolgende cursussen zijn weer aanvullend met nieuwe technieken en worden je vaardigheden verder uitgebreid. Onderstaand een opsomming van de inhoud van de aparte cursussen. Iedere maand worden ook oefenavonden georganiseerd, waar je het geleerde weer in de praktijk met ondersteuning kan toepassen.

 Het lesmateriaal is inbegrepen bij de cursus.

touch for health 1

Kom in balans

Vereiste vooropleiding: Geen

Aantal lesuren: 18 uur

Je ontvangt de basistools om jezelf en eventueel je gezinsleden in balans te houden. Je doet kennis op van energiebanen en hoe deze je fysieke, mentale en emotionele gezondheid kunnen beïnvloeden en je leert diverse correctie technieken om balans weer te herstellen.

Een praktische hands on cursus, voor eenieder die zelf verantwoordelijkheid wil gaan dragen voor zijn/haar eigen gezondheid.

touch for health 2

Emoties in balans

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1

Aantal lesuren: 18 uur

 

De voedende en controlerende stromen in je leven worden weergegeven in de wijsheid en het ritme van de 5 elementen. Hoe pas je dit toe in je leven en kan je het gebruiken in een snelle, eenvoudige en doeltreffende correctie in je Touch for Health balans.

touch for health 3

Verdieping

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1 en 2

Aantal lesuren: 18 uur

Sommige klachten zijn snel en makkelijk te verhelpen, soms duurt het herstel langer. In deze module worden diverse technieken aangereikt voor als spieren pijnlijk blijven om deze weer te laten ontspannen of de pijn te verminderen

touch for health 4

Integratie

Vereiste vooropleiding: Touch for Health 1, 2 en 3
Aantal lesuren: 18 uur

Leer de lesstof van Touch for Health 1 tot en met 3 te integreren in een doelbalans. De vele technieken kan je na deze cursus op diverse manieren inzetten om tot een balans te komen. Tevens leer je nog een aantal nieuwe technieken om je kennis nog verder te verbreden.

Neem contact op