fbpx

Rite of the Womb

Your womb is not a place to store fear and pain

Your womb is a place to create and give birth to life 

Bekrachtig jezelf in jouw Vrouw-Zijn

 

De Rite of the Womb is de 13e Rite vanuit de Munay-Ki traditie afkomstig uit Peru van de sjamanen van de Qéros stam. Marcela Lobos was de eerste vrouw die deze Rite ontving. Je kan deze Rite of the Womb ook ontvangen als je niet de andere Munay-ki inwijdingen hebt gehad. Ook is deze Rite geschikt voor vrouwen zonder baarmoeder.

De Rite wordt overgedragen van vrouw op vrouw. Als jij deze ceremonie hebt bijgewoond, ben jij de volgende vrouw die deze ceremonie weer mag doorgeven aan andere vrouwen.

De Rite gaat over het healen van de energie van jouw vrouwen-lijn. Van jou, van je moeder, oma en al je voormoeders, als ook voor je dochters en kleindochters. In een veilige bedding gaan we met elkaar de diepte in, je voelt je veilig en gedragen omringt door je sisters, om zo de opgeslagen pijn en angst in onze baarmoeders te helen. Pijn veroorzaakt door miskramen, dood geboren kinderen, geen kinderen kunnen krijgen, onderdrukking, misbruik en religie. 

De baarmoeder is een prima plek om al deze pijn in op te slaan, maar in werkelijkheid is jouw baarmoeder een heilige plek waar creatie ontstaat.

Kijk in de agenda voor de data

 

Neem contact op